Saturday, 26 April 2008

To Raba or Not to Raba

What they say about the molest case by the ex minister.

Samy Velu: Raba-raba sumua saya ta tau.Kalau butul itu sudah terjadi saya rasa itu adalah satu kesalahan jalan raya. Dia sepatutnya bayar toll dulu sebelum mau raba. Dia kena check dia punya Touch&Go kad ada wang atau tidak. Dia tak bule Touch&Go saja itu macam, mesti ada duit.

Lim Kheng Yaik
: Ini perempuan ha, dia sama macam itu Kah Choon jugak. Mula-mula ah, dia kawan, and then, ah, dia lawan. Ini macam tak baik la. Mungkin ah, dia tanya sama itu Kah Choon apa mau buat. Saya banyak marah sama Kah Choon la, ah, apa pasai ah, dia mau buat ini macam?

Chua Soi Lek: Saya sudah cakap sama dia, apa main raba-raba? Itu budak punya style la. Lu mau pi hotel terus la, apa raba-raba? Tapi ha jaga tau, jangan pi sama punya hotel tau. Check tengok ada cctv ka.

Mahathir
: Ini semua salah Pak Lah dan Khairy. Depa yang ajaq bekas menteri tu dia jadi macam tu. Dulu masa dia dengan saya sapa pun tak berani nak buat report. Dia mesti letak jawatan biaq anak saya naik.

Rafidah: Kenape dia tak datang jumpe saye dulu? Saya ada AP untuk merabe, bukannye mahal sangat. Ini lah buat kerja bodoh. Cukur la janggut tu dulu.

Sharizat
: Mengapa tanya saya? Bukan saya yang meraba, bukan saya yang kena raba. Tanya la Nurul Izzah, dia muda, dia cantik. Mengapa nak tanya orang tua ini jugak?

Lingam
: Which judge is going to hear the case? Aaah, correct, correct, correct, no problem, some money, a handbag and a handphone and pom pom pom everything okay.

Najib
: Saya tak percaya, orang Pahang tak main raba-raba punya. Di mana dia buat? Di Port Dickson? Siapa perempuan tu? Penyanyi ka?

Kayveas
: Siapa bikin? Kalau lain orang bikin jangan tanya sama saya. Kalau Samy Vellu bikin bole tanya, saya tuntu jawab.

Nik Aziz: Peghanga seghupo oghe ute.

Zam
: Good la you all do like like like like this. You all like like like to see this this this country des des des destroyed. Go and re re re report to Al al al al Jazeera la.

19 comments:

Anonymous said...

Zam tak berubah-rubah perangai...dok gabra dan merapu tak tentu pasai, nasib baik dah lepas erection...kalau tidak nahas (ikut mcm P.Ramlee kata)...thanks Cikgu

Snowflake said...

Dah sat... Dah Sat....
Gelak tergolek dog boss.

Snowflake said...
This comment has been removed by the author.
cakapaje said...

Salam Cikgu,

Bila TGNA kata cam orang utan, depa marah. Tapi kalau sapa dah tengok perangai mereka sebenar, malah lebih teruk dari orang utan!

Kata Tak Nak said...

Anon,
The day zam repents will be the day Malaysia wins the world cup

Kata Tak Nak said...

snowflake,
Sampai tergolek? ish ish

Kata Tak Nak said...

Shah,
I for got it is supposed to be oghe ute

Zawi said...

Che'gu,
Hebat,hebat. Lebih banyak karektor terlibat, samapika TGNA pun dah masuk.

Kata Tak Nak said...

Zawi,
Nak masuk lagi tapi tunggu Doc, tambah dan sapa-sapa lagi yang sudi.

monsterball said...

To be or not to be.. to raba or not to raba. That's a tough decision for UMNO gatal male ministers and many of their kingpins.
So sexy....so beautiful....and the power to raba..is like feeling they own the country and the people...to do as they like.
Raba...satisfaction guaranteed. Only one to face...is wife.....but no problem.....wife wants to enjoy the powerful position..like Mrs. Clinton......now look where she is.
So no quarrels.....not even a murmur.That's why Najib love his missy so much.
Not to raba...chance gone. Even though have millions stolen money.......what's the use...if siok feelings...money cannot buy...slip away??
So raba...smart girl complaint...not the missy.
And just for the raba...to shut her mouth....take la...one million...what's the problem.
Accept that...he can raba and raba as much as he likes...in the future..as his mistress.
If not..c4 is waiting......if she does not withdraw complaint.
c4 is not for her...it is for another. They are smart......not to repeat same show....different style...same stroke....okay.

Kata Tak Nak said...

Monty,
I mean he is a bloody rich man, an ex-minister why go for cheap thrill and raba. Shit la.

monsterball said...

Bookies simply cannot let off the last two games....to make big kills. Chelsea must level at points with MU.
Now Chelsea needs o score 3-0 or 4-0..to beat MU ...if both teams win the last two games.
Yes...so glad.I a proven right again.
Small time bookies..on our football and badminton......why be surprised.
What's the use of a title...with US7500 prize money in badminton....by Chong Wei...if one game can get him much more...by throwing it away.
Lin Dan...shows how to throw a game..for plenty more money.....and get his team-mate..promted..for Thomas Cup!!
That's real smart.......killing two birds with one stone.
We cannot kill on bird with several stones. Malaysia Boleh............hahahahahahaha
Over to kerp!!

Kata Tak Nak said...

Monty,
I am a never say die man. There are 2 more matches against mid table and relegated threatened teams. MU still has a 17 goal difference advantage over Chelsea.

monsterball said...

MU may lose with a draw and and one win...against Chelsea..clean sweep on two games.
No need on depend on points differences. i have ost huge bets...being a die -hard MU fan.
I lost bets....still is MU fan.
It all depends on what the survey by bookies marketing assistants on betters....especiaily on the wealthy betters. If huge bets are favoring MU to win..then next game....bookies must make MU and Chelsea....both win......having same points..leaving at last game to decide...which favours MU..then MU draw last game.. Chelsea wins and takes the cup...MU take lots of bookie "commission"...and many betters are planning...as usual.. to commit sucide....advised by wife or GF ..not to...become goodies.. for few months..and start all over agsin....next season....in August.

monsterball said...

Remember .MU have a track record..loosing games to hungry weak teams....like those that are threatened to be regulated.
Furthermore....the signs of great tensions is on MU...seen in the last to games.
The tensions increases......all because bastard..Sir Fuggie ALWAYS try to belittle opposition..by putting a weaker team...in first 65 minutes. How many times he have done this? He actually was looking fr a draw....that's enough for him...and to try and give Chelsea..a pain in the arse...cannot die....cannot live.
It now turns out.....his arse is being kicked left and right...to give him the reason .to retire.....next season??.
That is also a bet...thrown out ..by the bookies.

amir said...

hahahaha.. setiap kali saya baca dialog rekaan cikgu (sejak PRU aritu) mesti saya gelak besar punye.. ni 1st time saya bagi comment sebab kelakar sangat.. hahahaha.. saya nak tambah skit boleh ker? :p

Hishamudin: Auww, jangan lah raba-raba ni sangat, tak elok tau you. Kita ni Melayu... kurangkan pegang bont0t, banyakkan pegang keris. Auwwww~

KJ: Kalau saya tahu menteri tu meraba, sudah lama saya panggil Mat-mat Rempit belaan saya ambik video guna handset dalam format .3gp. Pastu kita upload kat youtube. Hehehe.

Pak Lah: Biaq pi lah, tengok dulu macam mana. Benda ni masih lagi dalam siasatan. Ok lah, saya nak pi qada' tidoq saya sat.

Khir Toyo: Ish ish ish. Haram pegang bont0t perempuan ni. Eh terlupa, tapi saya rasa lagi haram pegang babi kan? kan? kan?

Nazri Aziz: Alaaa. Bodoh la korang ni. Anak aku selalu buat takde kecoh pun la. Kalau waitress tu tak suka, dia boleh keluar dari hotel tu!!!

Idris Jusoh: Hok aloh. Nok rabe ke buntok pe die. Lagi baguh maing sukang macang maing layo kat sini. Lagi molek dek pong.

Marina Mahathir: Kita mesti tegakkan hak wanita! Seperti mana kita menegakkan Lina Joy! Ayuh wanita, kita bersatu!

tokasid said...

Sham Auw: Raba? Hmmm tak boleh tu..tapi raba ngan tangan atau keris? Tangan!Tak boleh..kalau keris tak apa sebab itu lambang kehebatan Melayu.

DSAI:
Raba? Ada tilam tak kat situ? Hotel tu dah siap ke masa kejadian tu?

Ali Rustam: Ini semua fitnah terhadap parti.Ini semua tuduhan dari PAS dan DAP saja...Ada polis report oleh perempuan tu?Bukan PAS yg tuduh?Hmmm saya no komen.

Kata Tak Nak said...

amir,
Terima kasih kerana tambah sikit. Saya selalu mengalu-alukan tambahan ni dan saya sangat suka yang "nak pi qada tidoq tu' memang kaw punya.

Kata Tak Nak said...

Doc,
Ya la, ini semua mesti satu konspirasi utk memburukkan nama UMNO yang harum taik babi tu. Kesian kat UMNO, awat lah orang dok hentam depa sangat.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive