Monday, 5 May 2008

Ikhlas la sikit. Malu saja.


Awat tak buleh ka belakon dengan lebih berkesan sikit. Tengok tu salam macam mana? Mana firm handshake? Yang tu pun tak buleh buat ka? Macam budak-budak saja.

Dua-dua sama saja, hipokrit. Tu nak cakap pasai UMNO lah, Melayu lah, Islam lah. Islam ka ni?

34 comments:

Duku_kagalon said...

ya...katataknak juga la....

sa sokong 100%

rastom said...

Hadhari meets Malabari punya shake

SaveTheWorld said...

betul tu... macam budak2 tangan salam sikit...mata tengok langit...isss..iss

Toilet paper said...

If only u are gal..
i'll hug u with love..

siswasabah said...

hypocrite handshake :
hahaha... oldies but budak2s. Tak salah hanshake bagus2 tu...

acciaccatura said...

LOL! ...aaadooii...memang nak tergelak tengok depa.
seriously, you wonder kat mana letak keikhlasan tu. part lain depa buleh berlakon, tapi part ni depa tak buleh berlakon pun chegu.

hantutelur said...

ni salam adik beradik ni.... dia ada banyak step. yg ni tak silap saya step kelima. step keenam depa selet ibu jari. step ketujuh depa picit batang hidung. la..., cikgu, benda camtu pun nak heran ka. setengah orang langsung tak mau salam pun ada... lagi la orang muda tak hormat orang tua.

tokasid said...

Salam che'gu:

itu salam touch and go

ali allah ditta said...

cikgu,

Nak belakon macam mana pasai dua2 pun keras kat bawah!!

Btw. check your mail.

cheers.

cakapaje said...

Salam Cikgu,

Hmm...nak katakan dua dua lelaki lembut, tak juga. Nak katakan dua dua memalu cam anak dara, dua dua dah jadi tok dara. Compius cek renungkan. Tapi betui kata Cikgu, dua dua hipokrit...sarkas, nak katakan no :)

Kata Tak Nak said...

duku,
Mungkin kedua-duanya sakit tangan kot.

Kata Tak Nak said...

Ratom,
Dia jadi Habari handshake la.

Kata Tak Nak said...

STW,
Memang, nak pandang mata pun tak mau, sakit mata pulak kot.

Kata Tak Nak said...

Toiletpaper,
I think Mahathir said that to Pak Lah la.

Kata Tak Nak said...

siswasabah,
Yes it is a real hypocrite handshake.

Kata Tak Nak said...

E,
You tengok, muka depa pun tertulis 'tidak ikhlas'.

Kata Tak Nak said...

Hantu,
Malu tau bila orang tengok 2 pemimpin besar berperangai macam ni.

Kata Tak Nak said...

Doc,
Pak Lah kata kat Mamak, I touch you go.

Kata Tak Nak said...

ali,
Satu tu dok keraih lagi la, tapi yang lagi satu tu condemn dah kot. Ceroi saja.

Kata Tak Nak said...

Shah,
I would never take any of them to act in my films, they cannot put aside their problems. Pretend la sikit. I think they can't pretend, they can only lie.

Zawi said...

Cge'gu,
Tak ada gambar peluk-peluk ke?

Kata Tak Nak said...

Zawi,
Ada tapi yang tu censored, bukan pasai apa, pasai hudoh sangat.

phillix-starscreamer said...

hey kata tak nak! hope you remember me. i agree on the firm handshake part. could've been better! haha but it's not easy to shake hands with your enemy.. so i guess they're almost there somewhat!

monsterball said...

Only in Malaysia....UMNO leaders showing to the whole country...how to smile and shake hand...like two gentlemen that hate each other so much....yet smiling...with a so call hand shakes.
If I were Dollah...I would have give a gentle smile at the funeral and walked off ..with a serious face.
Shaking hands...put TDM....one up against Dollah.
But to all Malaysians....these two are showing how to be great actors.
You think Malaysians will copy their ways in their natural lives?
I for one...will ignore ll my enemies..if I cannot take them on...for any reasons. I will not stoop so low...to shake my enemy's filthy hand...but then.....don't we all know....those two are actors..both have filthy hands... same birds of same feathers..meeting..at last!
Of all the places...at death house!

Kata Tak Nak said...

Phillix,
With a combined age of 150 the must do better enemy or not.

Monster Mom said...

They used to work together but somehow or rather power and politics took over how friendship should last.... poor them...

Kata Tak Nak said...

Monty,
The problem is that both are B grade actors but A grade liars.

Kata Tak Nak said...

monster mom,
That's the best phrase to use, 'poor them'. Because they are victims of their own lust for power.

Ydiana said...

Hehehehe... Cikgu Bro. I baru dapat satu email ni pasai salah sorang gentlemen tu. Actually gambag ni dah banyak diulang tayang, tapi yang ni ada ceita kelakar. Go to http:jenakarama.blogspot.com. Baru buat untuk koleksi kenangan.

Ydiana said...

Sori salah type. http://jenakarama.blogspot.com .

mysundal said...

Kawan Lama convert Musuh baru. Money punya pasal.

Kata Tak Nak said...

Yd,
Very nice collection you have there.

Kata Tak Nak said...

mysundal
Duit punya pasal, emak sendiri pun depa buleh jual.

monsterball said...

Have this photo in all foreign papers....will confirm...what shit party is UMNO.
Those thick skinned idiots.will say.....they are showing how Malaysians will behave.......smiling to his enemy...with a hand shake...even a child will bow down the head in shame.
Yes..UMNO is a fucked up party...lets fuck them up for good in next election. How many times...have you see such gestures...quarrel..then shake hand...smiling.
Narzi did that ..to Eng Guan. He is still a newcomer to the game. He is too sincere. He should control his laugh...and not be too friendly with a typical cunning UMNO man.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive